BON DIA A TOTHOM! Aquí des de Segahype en Rockstr85 us porta les notícies del dia d’avui. No patiu, faré les SGHNEWS amenes, tal i com us agraden!

 

  • Com sabreu Nintendo Switch compta amb un repertori de jocs arcades, oi? Doncs aquest estiu arribarà una versió HD del clàssic Monkey King: Master of the Clouds. Us deixem amb el seu tràiler aquí avall:

 

 

  • SÍ! SEGA HO HA TORNAT A FER! Dit això, Famitsu ha mostrat a les seves pàgines els nous vehicles i personatges de Team Sonic Racing, Aquell joc que revolucionarà el món del motor i, si no és així, almenys ens deixarà veure un títol a mig camí entre el mític Sonic Drift de la Game Gear i Sega All Star Racing.

 

A l’imatge podrem veure al Sonic, Shadow, Knuckles, Omega, Tails i Rouge amb els seus respectius vehicles.

 

  • Furyu, desenvolupadora japonesa del títol Work x Work per a Nintendo Switch, ha estrenat web. Recordem que el títol comptarà amb el director de Mother 3 (Earthbound 3) Takahiro Yamane al capdavant del projecte, i comptarà amb un gran equip de desenvolupament. Per veure la web cliqueu aquí.
  • Sembla ser que no només Work X Work estrena web sinó que Cafe Little Dragons també, on se’ns mostren imatges i nous detalls sobre aquest joc tan simpàtic sobre dracs…i cafès! Si voleu fer una ullada i tastar el bon cafè només apte pels veritables dracs cliqueu aquí.
  • Nippon Ichi, l’estudi responsable de la saga Disgaea, ens torna a embadalir amb un nou tràiler del seu remake Disgaea 1 Complete, en el qual podrem veure la neteja de cara que li van fer al títol amb veus, animacions, efectes i banda sonora. No penseu que a aquests títols els senta molt bé ser portàtils? Aquí teniu el tràiler:

 

 

  • Setmana rere setmana em toca donar-vos aquesta notícia: noves lluitadores per SNK Heroines: Tag Team Frenzy. Aquest cop li toca a Luong, que va ser introduïda per primer cop al King of Fighter XIV. Així doncs ja han sigut presentades 10 dels 14 personatges per al títol de SNK. Vosaltres què en penseu. Li teniu ganes?

 

Luong ve molt forta, així que vigileu les seves “tonyes”.

 

  • El single Breath, de la banda Porno Graffitti, ha estat escollit com a tema principal de la nova pel·lícula Pokemon: Everybody’s story. A partir del 6 de Juliol el tema podrà ser descarregat digitalment. També recordar que el 13 de juliol el film s’estrenarà als cinemes del territori nipó. Voleu veure el tràiler de la nova peli? Dintre video!
  • Si rebeu un correu de Nintendo no us espanteu! És una nova enquesta My Nintendo, aquest cop sobre Zelda: Breath of the Wild, Nintendo us vol escoltar i vosaltres heu de respondre. Fàcil, oi? Si ho feu guanyareu 30 monedes platí per la cara!
  • Smoke and Sacrifice disposa d’una nova actualització, amb la qual s’han corregit diversos errors sense especificar, i implementat millores de rendiment i l’idioma portuguès. També aprofito per fer-nos publicitat, i és que el nostre redactor i company Warfo va fer unes primeres impressions del joc que podreu veure aquí, juntament amb un petit gameplay fet per ell. En els propers dies en publicarem també un anàlisi complet. Jo de vosaltres, no em perdria entre tant de smoke!
  • S’apropa el nou Festilucha d’Arms! Per a qui sàpiga què vol dir això, és un Splatfest però en aquest cas d’Arms, i aquest cop serà protagonitzat per Ribbon Girl i Twintelle. L’acte s’encetarà el dia 15 de juny i tindrà com a cloenda el 18 de juny. Ajudarem la comunitat i no donarem el nostre braç a tòrcer?
  • Parlem de Mario Tennis Aces: és en boca de tots i Nintendo ho sap, i com ho sap moltes són les novetats que en desvetllen, entre elles un nou anunci publicitari fet amb en Rafa Nadal. Voleu saber qui guanyarà? Serà en Mario? O serà en Rafa Nadal?

 

 

Però Nintendo no acaba aquí, també ha realitzat dos anuncis publicitaris més, que us deixem aquí sota:

 

 

I quan pensàveu que ja havíem acabat amb les novetats de Mario Tennis Aces…Doncs no pas! Nintendo ha confirmat que el joc rebrà una actualització aquest mateix mes on podrem gaudir d’un multijugador local realista. Això podria significar rebre contingut sovint per part de Nintendo, què en creieu?

  • No tot són flors i violes, i aquí tenim una mala notícia: L’edició col·leccionista d’Owlboy ha estat endarrerida fins el 31 d’Agost. Diverses persones dins el nostre equip de redacció (servidor inclòs) n’hem estat afectats, i esperem que no s’allargui més la demora, la volem i la volem ja!

 

Aquí teniu l’edició limitada que només comptarà amb 6.000 unitats arreu del món.

 

  • Nou llançament! THQ Nordic ens portarà un RPG a l’estil Diablo per a Nintendo Switch: Titan Quest. El joc arribarà el dia 31 de Juliol i en ell lluitarem contra tot tipus de bèsties mitològiques. No falleu als més grans centurions i mireu-vos el tràiler:

 

 

  • Gent dels Hero Shooters, arriba oficialment per a Nintendo Switch Paladins, l’adversari més fort d’Overwatch dóna un cop a la taula i es presenta a la consola híbrida, a 60 fps! No només això! Sinó que a mès podrem gaudir del crossplay amb la resta de plataformes! Tots aquells usuaris europeus que ja vulguem gaudir del joc, podrem pre-càrregar el PaladinsFounder‘s Pack, a un preu de 29,95€. Així que ja sabeu, a partir del 12 de juny podreu donar-li al Paladins a Switch! Aquí teniu el tràiler per Nintendo Switch. Arribareu a ser l’heroi que tant s’espera?
  • Switch es nodrirà amb un nou joc de l’àmbit del motor: Grip, el joc de Wired Productions arribarà per a la nostra consola a la tardor del 2018. En el joc controlarem una espècie de buggys moderns i tindrem l’opció d’agafar ítems per rebentar als contraris. Algú està llest per la velocitat i les flames? Jo sí, i al tràiler ho veureu!

 

 

  • Un any i quasi i mig després ens arriba una actualització per Super Bomberman R, amb la qual Konami inclourà un nou personatge exclusiu per Nintendo Switch, Max Bomber. Aquí teniu el tràiler de presentació del nou personatge. Ens havíem oblidat ja dels icònics Bombers?
  • Nine Parchments rebrà una actualització gratuïta, The Astral Challenges, en ala qual tindrem accés a sis nivells nous de l’arena, Selius com a nou personatge desbloquejable i una nova funció, el Quick Chat. Aquí teniu el tràiler amb els detalls de l’actualització.
  • Sí! Arriben nous clàssics de la Neo Geo per la nostra Switch! Yay! The Last blade 2, Money Idol Changer, The Super Spy i League Bowling seran els escollits per formar part dels clàssics del “consolón” de 16 bits. no vosaltres, però per part meva un parell en cauran!
  • Des d’aquí dalt no es veu res, l’únic que es veu, és que Kalypso Media i Somasim portaran a Nintendo Switch Project Highrise: Architect‘s edition, on serem els arquitectes dels gratacels més espectaculars de tot el món i viatjarem per tot el món per aconseguir aquesta fita. Miami, Nova York, Londres i Tòquio són alguns dels referents on haurem de crear els nostres edificis. Voldreu sentir-vos Mies Van Der Rohe per un dia? O potser per dos? Si és així, a continuació en veureu el tràiler:

 

 

  • Amics del motor, si no fos suficient amb Grip, ara ens arriba Moto GP18 per a Nintendo Switch. El joc estarà disponible a partir del 28 de juny (hagués trobat més graciós que fos el 18, però ja està bé) (demano disculpes al redactor en cap Furank i espero que no em faci fora després d’aquest acudit). Us deixem amb el tràiler a continuació:

 

 

  • Go! Go! Pokemon Go! Nou esdeveniment aquàtic per a Pokémon Go, Aquest esdeveniment ajudarà als que anem curts de pokémons tipus aigua, també tornarà Kyogre a les incursions i inclourà l’arribada de Shellder shiny (i sí, el mateix Kyogre també!)

 

El nou esdeveniment d’aigua arriba al joc de Niantic.

 

  • Arc System, la gran desenvolupadora de títols de lluita, ha confirmat el segon i el tercer pack ademés de Yang de RWBY com a personatges adicionals per a BlazBlue: Cross Tag Battle, Cadascun dels packs costarà 4,99$, és a dir uns 4,70€. Per tal de que pogueu veure els personatges adicionals han pujat dos vídeos promocionals per Youtube, aquí els teniu!

 

 

  • The Pokemon Company ha fet unes declaracions al portal Eurogamer on especifica que els controls per moviment seran obligatoris si o si tant si el jugador està en mode portàtil com si no.

 

Això és tot! Espero que hagueu pogut gaudir de tota l’informació que us he brindat! Recordeu que aquesta nit a les 22:30 tenim tertulia pre-E3 sobre Nintendo, només al nostre canal de Youtube.