Ja tenim aquí una “nova” entrega de Pokémon, les segones versions de Pokémon Sol i Luna, en aquest cas les versions “ultra” de la 7ena generació de Pokémon.

 

En aquest Article farem unes primeres impressions de la versió del Pokémon ultraluna, i les primeres hores de joc sense fer “SPOILERS”. Valdran la pena aquestes versions? Hi ha diferències entre les versions ultres i les normals?

Aquestes primeres impressions estan realitzades després de les primeres 4 hores de joc.

Primer de tot cal recordar que, a Pokémon Ultrasol i Ultraluna, estem davant de les terceres versions que normalment Gamefreak prepara de cada generació, l’únic que en aquesta ocasió aquesta tercera versió també l’han dividit en 2 parts, anteriorment només ho havien fet amb el Pokémon Blanco i negro 2, però blanco i negro 2 eren continuacions directes del blanco i negro. I s’enten aquest moviment de fer 2 jocs com a tercera versió en aquest cas? La resposta momentània es No. Perquè diem això? doncs perquè en aquest cas es nota que són terceres versions, a l’estil de Pokémon Cristal, esmeralda, platino, etc.

Però entrem en matèria, no farem cap tipu d'”spoiler” en aquest article o sigui que tranquils, per començar l’inici de la història de Pokèmon ultrasol/ultraluna és bàsicament el mateix que ens podiem trobar en les seves primeres versions, però això si, ja notem només a la seva primera cinemàtica que la introducció ja es un pél diferent, hi ha inclusió de nous personatges que no sabem qui són, pero tot succeix igual que a Sol i luna.

Quan ja podem controlar el nostre protagonista, tant noi com noia com ja es costum a la franquicia, ens n’adonem que la història comença d’una manera una mica diferent, sense entrar en detalls, podem dir que la manera d’obtenir el nostre primer pokémon ha canviat i també bona part de l’inici del joc, han com barrejat seqüències de la intro, aconseguint que aquest inici de joc sigui més fresc i dinàmic.

A simple vista també ens n’adonarem que l’aspecte gràfic ha millorat i han afegit més detalls als escenaris i més animacions pel mapejat, que aconsegueixen que el joc sembli més viu i estigui tot com més integrat, també cal destacar el canvi en els menús tant de batalla com del joc, la motxilla, que també contribueixen que el joc es noti més fresc.

Com hem dit la història comença practicament igual, però amb variacions i aquestes variacions també arriben als Pokémon que podem trobar, tot i saber que quasi no hi haurán pokémons nous i originals a capturar en aquestes edicions, si que es veritat, que hi ha Pokémon d’altres generacions que en ultrasol i ultraluna podrem capturar i no hi eren a sol i luna, per exemple a la nosta partida hem pogut capturar un buneary o un inkay, que a sol i Luna no estaven presents o com a mínim no a les primeres zones. També cal destacar la reubicació de Pokémons que ja hi eren a Sol i Luna com els Grubbins.

Un altre dels canvis a destacar són les noves versions de la Ost del Joc, tema de batalla d’entrenador mateix, que provoca també que es noti com un canvi respecte a les versions originals. També destacar que ja en les primeres hores ja podem començar a aconseguir uns items que son les dominsignias, que més endavant veurem perquè serveixen exactament.

https://www.youtube.com/watch?v=kwC5kxCpxRM

En resum de moment en aquestes primeres impresions, la veritat esperavem menys del joc, fins en aquest moment, pel que s’anava rumorejant recentment sobre ell, ha estat una sorpresa que tot i no aportar grans canvis al que ja haviem vist a Pokémon Sol i Luna, aquests petits canvis a la trama en aquestes hores inicials han fet que el joc guanyi en dinamisme i sigui més divertit que no pas a Pokémon Sol i Luna.

Encara ens falta molt per descobrir sobre Pokémon Ultrasol i Ultraluna, un cop ens hagim acabat el joc farem el seu anàlisi pertinent i veurem si realment val la pena o no tenir aquestes versions, però de moment convencen.

 

Us emplecem que estigueu atents en els propers dies per veure l’anàlisi detallat de Pokémon Ultrasol i Ultraluna.

I fem una crida a tothom perquè es l’hora de: HAZTE CON TODOS!!!!!!