Com si els llançaments confirmats i les estrenes no haguessin sigut suficients, avui Nintendo ha realitzat un seguit de canvis molt importants en la direcció de la seva estructura i han captivat les portades de tots els portals de la xarxa i ha fet trontollar tota la comunitat. Veurem què li depara a la “gran N” en aquesta nova etapa. Mentrestant, com cada dia, aquí teniu les NTHNews, avui amb més contingut que mai!

 

  • Noves estrenes per a Nintendo Switch: Three Fourths Home: Extended Edition (10 de Maig a la eShop), Icey (durant el Maig, en digital), Fire Emblem Switch (títol provisional, però s’ha confirmat a la pàgina de resultats financers de l’any de Nintendo. Estarem atents/es), Hora de aventuras: Piratas del Enchiridión (20 de Juliol, en format físic i digital), Flipping Death (a la eShop durant aquest Agost, mentre que la versió física acabarà sortint però no se sap quan), Cast of the Seven Godsends (3 de Maig a la eShop), Yoku’s Island Express (que, recordeu, sortirà en format digital el 29 de Maig, i s’ha confirmat que la versió física arribarà el 15 de Juny), The Town of Light (en format físic, durant el Juliol), Victor Vran: Overkill Edition (igual que l’anterior).
  • A Japó estan d’enhorabona, perquè ja hi ha data per Shining Resonance Refrain: 12 de Juliol (recordeu que a Amèrica i a Europa sortirà el dia 10 del mateix mes). Tingueu present que, si voleu, podreu obtenir una edició especial del joc que contindrà una caixa metàl·lica i vàries il·lustracions anomenada Draconic Launch Edition, tot i que encara no sabem on es pot reservar.
  • Hamster ha confirmat quins seran els nous jocs que arribaran a través de la eShop de Nintendo Switch de NeoGeo: Super Sidekicks 2: The World Championship, Baseball Stars Professional, Top Players Golf, Ninja Combat i Riding Hero. A mesura que anem tenint les dates de sortida, us les farem saber.
  • Vídeo a la vista! Aquí teniu una comparativa curiosa: NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst funcionant en mode portàtil a la Nintendo Switch VS el mateix joc funcionant a un PC.

 

 

  • La notícia del dia la tenim degut als canvis de llocs de direcció de Nintendo: Tatsumi Kimishima, president de la companyia des del 2015, s’ha retirat del càrrec degut a la seva jubilació i per cobrir el seu lloc s’ha designat a Shuntaro Furukawa, de 46 anys, lligat a Nintendo des del 1994 i expert en varis sectors de les telecomunicacions. Al 2016 va ser Director Executiu i Supervisor de la Divisió d’Anàlisi i Administració Corporativa. Al 2012 va formar part de The Pokémon Company amb el càrrec de Director Extern. Des d’aquí li desitgem molts èxits i prosperitat al front de la gran tasca que se li presenta.
  • Per la seva banda, Satoru Shibata, president de Nintendo Europe, també deixa el seu càrrec i torna a Japó per a ser Director Executiu de la companyia, tot i que no se’n sap la secció a la que treballarà. No s’ha confirmat, tampoc, qui el substituirà. Takashi Tezuka també ha sigut canviat de lloc, i ara serà director executiu de la junta directiva de Nintendo.
  • Com ja heu pogut llegir a la nota de premsa que hem penjat fa una estona, ja tenim nou anunci oficial del nou SplatFest per a Splatoon 2 a Amèrica i Europa. En aquest cas, dedicat a la sèrie d’animació Tortugues Ninja. En teniu tota la informació a l’enllaç anterior. A més, també referent a Splatoon, s’ha confirmat que Sanrio podria tenir una col·laboració amb aquesta saga, ja que en una enquesta que realitza la companyia, el “shooter de pintura” és el preferit per a tenir un “crossover” amb la companyia encarregada de donar vida a Hello Kitty.
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild s’ha convertit en el joc de la saga més venut de la història, amb gairebé 10 milions d’unitats del joc venudes arreu del món. Com a curiositat, ha desbancat a Twilight Princess, que tenia el récord absolut en 8,83 milions d’unitats venudes.
  • Per acabar, us deixem dues imatges que corresponen als resultats financers de Nintendo on es poden veure els llançaments propers i la seva data aproximada de sortida. Moltes gràcies i ens veiem demà!