Hi havia una vegada una jove bruixa anomenada Cereza…

 

Molt abans que aquesta aprenent de les arts ocultes fos anomenada com a «Bayonetta», va emprendre un funest viatge cap a la regió prohibida de nom «Bosc Àvalon». Al seu costat, inamovible, l’acompanyà en Cheshire, el seu primer dimoni, ésser que posseïa el seu peluix. D’aquesta forma, a Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon us tocarà jugar amb ambdòs personatges, la Cereza i en Chesire, amb la finalitat d’explorar els perills del bosc per tal de cercar el poder de la jove protagonista i salvar la mare de la Cereza. Així doncs, haureu de controlar simultàniament els dos protagonistes utiltizant els Joy-Con:

Amb el Joy-Con esquerre controlareu la Cereza: Aquesta jove solitària va néixer de la unió entre els Lumen, savis de la llum, i les Bruixes d’Umbra de la foscor. Com que les relacions entre aquests dos clans estan estrictament prohibides, Cereza és considerada com una noia marginada. El seu desig més gran és enfortir-se perquè algun dia pugui ajudar la Rosa, la seva mare empresonada.

Amb el Joy-Con esquerre controlareu en Chesire: És un dimoni invocat per la Cereza en una nit de lluna plena, que d’alguna manera va ser canalitzat a través del seu peluix. A contracor, accepta acompanyar-la fins que tots dos trobin una manera d’enviar-ho de nou a l’Inferno.

 

 

Una nova forma de resoldre puzles

 

Equilibra amb astúcia les fortaleses individuals de la Cereza i les d’en Cheshire per resoldre trencaclosques i crear un camí segur que travessi aquest món encantat. Amb el «Poder màgic» que envolta l’aventura, l’habilitat «Pols Embruixat» de la Cereza pot transformar l’entorn, i la seva màgia també té el poder de dissipar il·lusions malignes, permetent, també, que la jove bruixa pugui travessar els camps de romaní que en Cheshire no pot creuar. També haureu de travessar obstacles gràcies a les esmolades urpes d’en Cheshire (excel·lents per obrir-se pas per l’espessor del bosc i crear camins) i, amb el «Mode abraçada», en Cheshire pot tornar a refugiar-se sense problemes dins l’adorable ninot que l’allotja. D’aquesta manera, Cereza pot carregar-lo, estendre’l i llançar-lo, cosa que resulta útil per arribar a llocs que, altrament, en Cheshire no podria assolir.

 

 

El millor atac? Una bona defensa!

 

Tot i que la Cereza disposa dels seus embruixats encanteris i que en Cheshire disposa d’unes urpes ben esmolades per plantar cara als perills que se’ns plantegin durant l’aventura, tots dos protagonistes hauran d’unir forces si pretenen vèncer els contratemps que aguaiten al Bosc Àvalon. Fent servir els botons del Joy-Con esquerre, la Cereza immobilitzarà els enemics amb la seva màgia i crearà útils pocions per superar les adversitats (augmentant la seva barra de màgia faràs que en Cheshire desplegui amb més freqüència les seves poderoses habilitats). I, fent servir els botons del Joy-Con dret, desplegaràs el potencial del dimoni per tal que pugui esquinçar, mastegar els enemics i també canviar de forma. En Cheshire pot adoptar diverses formes elementals. En explorar i descobrir aquests poders, permeten que la jove bruixa i el seu company dimoni no només accedeixin a noves àrees, sinó que en combat es puguin fer servir per obtenir un efecte devastador contra els rivals.

 

 

Explora un món fantàstic… i perillós!

 

El Bosc Ávalon és tan bonic com ferotge. Assegura’t d’aturar-te una estona per olorar les flors d’aquest màgic món i observar-ne la seva bellesa. Però no et distreguis gaire, perquè el bosc atrau les bruixes extraviades. Dominant les teves arts, i amb els elements recollits durant la teva aventura, et tocarà aplicar certs materials recol·lectats dins l’arbre d’habilitats per tal d’obtenir millores o adquirir noves habilitats. Reuneix pètals vitals per augmentar la salut màxima de la Cereza;  obtingues recompenses al trobar focs fatus i diaris perduts; i estableix contacte amb certes figures de fantasia, personatges fantàstics que la Cereza i en Cheshire trobaran durant el seu viatge, com la Morgana, el Llop Blanc, les Fades, o un misteriós nen que se’ns apareixerà en somnis

 

 

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon està disponible en exclusiva per la Nintendo Switch des del dia 17/03/2023 a un preu base de 59,99 euros en format digital i 50 euros en format físic.