Últimament es respira un ambient particular entre la comunitat del videojoc. I és que ens farem pesats/des de repetir-ho, però l’E3 2018 és a tocar i nosaltres també us estem preparant “coses” que us agradaran, i molt, ja ho veureu! Però en els últims dies no és per això: a mesura que passen les hores i els famosos “leakers” (els que filtren la informació sobre determinats àmbits abans de que es confirmin) cauen pel seu propi pes, a la comunitat sembla que li afecti i la negativitat s’apodera de tot el conjunt. Però ni parlar-ne! Aquí estem nosaltres per portar-vos informació verídica, real i 100% autentificada per a evitar aquestes situacions i que el “hype” no baixi. Som-hi!

 

  • Discovery confirma el seu llançament per Nintendo Switch. Una aventura tipus “Minecraft” que ja va ser llançada a WiiU i que es suma a la llarga llista de títols que copien la dinàmica del títol per excel·lència. Estarà disponible el 24 de Maig a un preu de 8 dòlars, només en format digital.
  • I un altre llançament confirmat per Nintendo Switch: Atomine, un extrany “rogue-like” minimalista ambientat en un món virtual. Estarà disponible el 25 de Maig en format digital, sense preu confirmat.
  • L’edició especial de BlazBlue: Cross Tag Battle també arribarà a Europa, però diferent a la dels altres continents (amb molt menys contingut). Anomenada The Phantom Field Edition, inclourà la còpia del joc, un artbook, la banda sonora, uns quants pósters i una bossa. La podeu reservar a la web de Rice Digital pel mòdic preu de 92 euros (sense despeses d’enviament incloses).

 

 

  • Ja tenim nova informació sobre Go Vacation per a Nintendo Switch, que se suma a la que es va compartir anteriorment. Pel que es veu, la pròpia Nintendo serà la que distribuirà el joc a Europa, mentre que a Japó serà Bandai Namco. De moment, només està disponible per reservar a l’Amazon Americà i es confirma que costarà 50 dòlars (a l’espera de la conversió territorial o d’altres factors externs).
  • Els amants dels shooters s’hauran d’esperar per veure el seu joc preferit a Nintendo Switch: Els desenvolupadors de Call of Duty: Black Ops IV (ho sento però a mi això de posar IIII em fa una mica de mal) han confirmat que de moment els plans per portar l’aventura a la consola híbrida de Nintendo són inexistents. Això ens confirma, de pas, que cal anar amb els ulls ben oberts de cara a creure’s certs rumors dits per certes persones que creuen saber els següents passos de les companyies. Aquí en teniu tota la informació.
  • La companyia Fyoung Tech ha tret a la venta un “invent” peculiar. Es tracta d’un “mini teclat” al que s’hi poden inserir els Joy-Con de la Nintendo Switch i, d’aquesta forma, poder escriure ràpidament sense necessitat de fer-ho per la pantalla tàctil. Aquí en teniu el resultat i en aquest enllaç el podreu adquirir.

 

 

  • Agatha Knife es torna a actualitzar a Nintendo Switch. Arriba a la versió 1.0.2 i soluciona un problema de bloqueig de l’aventura que obligava a reiniciar el joc, perdent tot el progrés. Aquí en teniu tota la informació i recordeu que el nostre company Hunter138 en va fer un anàlisi, que podeu llegir aquí.
  • Per acabar, us deixem amb un parell de vídeos on podeu veure “en directe” la Nintendo Classic Mini Famicom Weekly Shonen Jump 50th Anniversary Edition, la “Famicom Mini Daurada” que només gaudiran els japonesos (o vosaltres si us interessa, però tocarà tirar d’importació). Gràcies i tornem Dilluns!